top of page
IMG_1365.JPG

Agile Teamcoaching

Agile werken = werken aan Waardecreatie, Wendbaarheid en Werkgeluk!

Hoe blijf je als organisatie ‘gezond’ in een steeds veranderende wereld waarbij snel reageren van essentieel belang is? Hoe zorg je ervoor dat in diezelfde veranderende wereld je medewerkers gemotiveerd en betrokken blijven? En hoe zit het met ‘de klant’? Blijft er voldoende focus op hetgeen voor de klant van waarde is?

Agile werken biedt handvatten om Waardecreatie, Wendbaarheid en Werkgeluk hand in hand te laten gaan!

 

Agile werken gaat uit van de volgende waarden om dit te realiseren:

  • Individu en interactie boven processen en tools;

  • Werkende producten of diensten boven gedetailleerde documentatie/rapporten;

  • Meedenkende klant boven contractonderhandelingen;

  • Inspelen op veranderingen boven het volgen van een plan.

 

Mijn aanpak!

Mensen zijn de sleutel tot succes! Zorgen voor veiligheid en betrokkenheid is voor mij daarom altijd het startpunt. Dat zorgt ervoor dat iedereen zijn bijdrage levert zonder terughoudendheid. Het gevolg hiervan is dat de beste oplossingen ontstaan c.q. gekozen worden. Tevens zorgt het ervoor dat iedereen zich betrokken voelt bij de beslissingen die worden genomen wat leidt tot een ‘gedragen’ eindresultaat.  

De implementatie van de werkwijze, het framework dat gebruikt wordt voor het werk, volgt hierna. Ik gebruik SCRUM voor projecten en Kanban voor processen.

Dit alles doe ik gebruikmakend van onderstaand model:

Als mijn aanpak je aanspreekt click dan op onderstaande button en laat je contactgegevens achter. Ik neem dan contact met je op om jouw specifieke situatie te bespreken.

Agile coach aanpak.jpg
Tekening WWW.jpg
bottom of page