top of page
IMG_4105_edited.jpg

Loopbaancoaching

Herken jij je hierin?

Je hebt al enige tijd het gevoel dat je de regie kwijt bent over je carriére en misschien wel over je leven? Je wilt weer de dingen doen die je leuk vindt, waar je goed in bent en die je energie geven maar je weet niet goed hoe je die verandering in gang moet zetten?

Ik help je om de weg terug te vinden naar een situatie waarin je zelf weer de regie in handen hebt!

Het coachtraject

Het startpunt is jouw coachvraag. Die bepalen we samen tijdens een intakegesprek. Op basis daarvan stel ik een programma samen waar jouw coachvraag centraal staat en waar je antwoorden gaat vinden op de vragen 'wie ben ik?', 'wat kan ik?'en 'wat wil ik?'. Met de gevonden antwoorden bepaal je welk type functie en werkomgeving bij je past zodat je doelgericht stappen kunt zetten voor het vervolg van je loopbaan.

Als tijdens de intake blijkt dat er behoefte is aan het verhogen van de persoonlijke effectiviteit, dan worden in het coachtraject extra sessies opgenomen om hier mee aan de slag te gaan. Hiervoor maak ik gebruik van ACT (Acceptance Commitment Therapy).

Als je meer wilt weten over het coachprogramma click dan op onderstaande button. Je ontvangt dan per mail aanvullende informatie.  

bottom of page